Igen i år sendte DVF et stærkt hold ungdomsløftere afsted til Oder Pokal i Tyskland! DVF havde sendt Freja Rosendahl (AK Viking), Oskar T.Schneider (Roskilde AK), Omed Alam (Ålholm IF) og Kris Suckow Breum (AK Atlas) afsted. Træner Frank Petersen har sendt følgende referat.

Damerne først: Freja Rosendahl i 58 kg klassen. Freja gennemførte 5 flotte flotte løft og kun et kiks. Kikset kom i 2. forsøg på 62 kg i træk, så Freja måtte på den én gang til, og så var den første danske rekord i hus! Stød serien lød på 68-70-72 kg, og dermed en forbedring af tokamps rekorden 2 gange i alt. 134 kg blev det til, og en flot 3 plads.

Oskar Sneider i 69 kg klassen var næste dansker på plateauet. Efter lette 80 kg i 1. træk, blev det desværre til 2 kiks på 84 kg. Også i stødet blev det kun til 1 godkendt forsøg på 100 kg. Oskar har masser af styrke, men han må lige hjem og justere lidt på enkelte ting, så er der masser af kilo i fremtiden til ham.

Omed Alam var for første gang i den nye vægt klasse indtil 77 kg. I meget lang tid har det været sådan med Omed, at hver gang han satte personlig rekord, så var det også dansk rekord, og med en imponerende trækserie på 110-115-118 kg (ny top + Dansk Rekord) gentog Omed det samme kunststykke. Omed forsøgte det samme i stød 130-136 kg, ny pr. top 138 kg som ville have givet ny dansk rekord i tokamp, blev dog for tung i dag, men sikke en debut i den nye vægtklasse. Omed blev samlet vinder i sin gruppe. Der skal nok ryge nogle rekorder i løbet af det nye år!

Kris Suckow i 85 kg klassen fik revet hånden op i sidste opvarmningsløft, snuppede 115 kg i første træk, men da der var røget en del hud i hånden, så valgte vi at afstå fra de 2 sidste træk, da der ikke var tid nok til at lave en ordentlig forbinding. Kris valgte i stedet at koncentrere sig om stød. Klarede et sikkert 1. stød på 140 kg, men bommede desværre 2. forsøg på 150 kg. hårfint.

Kris valgte i sidste forsøg at prøve kræfter med dansk rekord, og øgede til 156 kg. De blev vendt, og det var så det! Ingen tvivl om mange flere kilo fra alle 4 fremover Frank Petersen, træner

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.